Vidanjari Roman

0 Comments

Vidanjari Roman

Vidanjari Roman va ofera servicii de servicii de vidanjare defundare spalare si curatare canalizare mecanizata in Roman si satele/comunele invecinate acestui oras!

De-alungul timpului Vidanjari Roman a reusit sa satisfacem nevoile clientilor nostri, iar acestia ne recomanda de fiecare data cu toata increderea!

Oferim o gama completa si complexa de servicii de desfundare canalizare atat pentru societati comerciale cat si pentru persoane fizice, la un pret accesibil! Daca aveti probleme cu reteaua de canalizare, cu instalatia de apa sau cu un sistem de conducte, apelati la serviciile noastre cu incredere.

Vidanjari Roman

Vidanjari Roman

 

VIDANJARE

Vidanjare – preluarea apelor uzate din bazine etanse vidanjabile cu ajutorul utilajelor specializate, transportul si deversarea acestora la punctele de descarcare.

Autospecialele folosite la vidanjare sunt de ultima generatie, fiind dotate cu:

– pompe de vacuum performante
– furtunuri ecologice ce asigura distante de la 10 m pana la 150 m lungime de vidanjare
– pompe de inalta presiune pentru curatarea bazinelor foarte murdare

Va oferim servicii de mare calitate pentru vidanjare in tot judetul Neamt | Piatra Neamt | Roman | Targu Neamt | Bicaz.

Utilaje de ULTIMA generatie

Folosim utilaje de ultima generatie pentru a putea satisface toate nevoiele dumneavoastra, vidanjari la 10 la 150m
Recent am reinvestit in utilaje Vidanja echipate cu pompa de presiune pt desfundari canalizari.

Desfundare canalizare cu jet de presiune

Depunerile groase de pe interiorul tevilor de canalizare care nu pot fi inlaturate la o desfundare obisnuita, obtureaza sectiunea tevii ducand la infundari repetate. Solutia pentru curatarea si evacuarea totala a acestor reziduuri solidificate este jetul de apa de mare presiune (170 atmosfere). Cu aceasta metoda ecologica si nepericuloasa pentru integritatea tevilor se curata complet interiorul conductelor.

 

Desfundare canalizare cu masini electrice in Roman

Probleme de canalizare pentru locuinta sau bloc apar din mai multe motive. Blocajele sunt create de smocuri de par, depunari de grasimi si saruri minerale, fire desprinse din lavete si mopuri, bete de chibrit, scutece si resturi de mancare. In fiecare situatie se actioneaza cu sculele si echipamentele potrivite.

Colaborare eficienta

Cu peste 350 de contracte active la momentul actual, SC ECO EXPERT SALUB SRL ajunge in timp util datorita utilajelor de ultima generatie, echipelor tinere si eficiente!

Vindanjari Roman va ofera servicii de vidanjare in :

Piatra Neamt

Targu Neamt

Bicaz

Roman

Neamt

Roman

Etichete: , , , , , , , , , ,

Comments are closed.