Desfundare canalizari

Desfundare canalizari

ECO EXPERT GROUP va ofera servicii de desfundare canalizari

Compania ECO EXPERT GROUP va ofera servicii de desfundare canalizari si pune la dispozitie o echipa de profesionisti in domeniul instalatiilor de canalizare si sunt disponibili sa efectueze intretinerea de rutina a canalizarii dumneaovastra, sa intervina in caz de urgenta sa desfunde si sa curete canalizarea.

Folosim cele mai moderne echipamente pentru desfundarea canalizarilor, avand autospeciale echipate cu pompe de presiune cu o putere de peste 250bar

ECO EXPERT GROUP se ocupă de activitatea de curățare a canalizarilor din 2002. 

Investind in autospeciale performante consideram ca suntem lideri conducand industria prin finalizarea multor lucrari de desfundare si curatare a canalizarilor decat oricare alta companie din judetul Neamt. 

 

ECO EXPERT GROUP conduce industria prin curățarea mai multor canalizari și executarea mai multor reparații ale conductelor de canalizare decât oricare altă companie din judetul Neamt. 

ECO EXPERT vă poate ajuta cu orice fel de scurgere înfundată. Angajatii noștri furnizează atât servicii rezidențiale, cât și comerciale.

Avem achizitionate cele mai bune echipamente pentru desfundare canalizari din dorinta de a satisface orice nevoie a clientilor nostri !