Contractare on-line a serviciului de vidanjare

Ce trebuie să ştii despre contractarea ON-LINE a  serviciul de vidanjare!

UNIC în Neamţ şi în regiunea Moldovei:

Programează-ţi serviciul de vidanjare la un click distanţă.    

Achită în avans contravaloarea serviciului şi noi venim la tine imediat ce procedurile sunt finalizate.

Ai cea mai nouă şi modernă metodă, aici la tine în judeţ.

Modificarea recentă a legislaţiei în domeniul obligă toți românii, indiferent că sunt persoane fizice sau juridice, care dețin „un sistem individual adecvat de epurare” (o fosă septică) să se înscrie în Registrul de Evidență a Sistemelor Individuale Adecvate pentru Colectarea și Epurarea Apelor Uzate în termen de 120 de zile de la conectarea incintei la sistemul de colectare și/sau epurare a apelor uzate”, conform Hotărârii de Guvern nr. 714 din 26 mai 2022.

De asemenea, conform art. 14 alin (5) pentru sistemele individuale adecvate de colectare a apelor uzate PROPRIETARII vor încheia un contract cu o firmă de vidanjare în vederea transportului apelor uzate la o stație de epurare.

Din acest punct, ne ocupăm noi.

Deținem în parcul auto peste 20 autospeciale de diferite mărimi și dotate cu echipamente având caracteristici care fac corectă contractarea oricărui tip de serviciu ales de tine, astfel, cu EcoExpertGroup aveţi certitudinea faptului că lucrările sunt efectuate în mod corect şi eficient. Oferim întotdeauna garanţie pentru lucrările efectuate, ceea ce denotă faptul că luând decizia de a colabora cu noi, vei lua cu siguranţă decizia cea mai bună.

După încheierea contractului cu compania noastră, acesta va trebui raportat unităţii administrativ-teritoriale astfel încât procedura privind raportarea să fie complet realizată.