Serviciul de desfundare

Ce trebuie să ştii despre desfundare!

Prin acest serviciu se asigură repunerea în funcţionare normală a instalaţiilor de canalizare interioare din imobile (din bucătărie, baie sau subsol) sau din clădirile nerezidenţiale. Metoda constă în îndepărtarea dopului creat pe canalizarea interioară, cu ajutorul pompelor de înaltă presiune instalate pe vidanje, astfel încât aceasta să funcţioneze la parametri normali.

În cazul în care solicitaţi desfundarea tronsonului de bucătărie într-un bloc de locuinţe este obligatorie prezenţa la domiciliu a tuturor locatarilor de pe tronson, situaţi mai jos de nivelul dumneavoastră.

O canalizare înfundată poate fi calificată drept o urgenţă a instalaţiilor sanitare, dar şi drept o potenţială problemă de sănătate.

Acumularea de resturi alimentare, grăsimi, păr sau diverse obiecte pe ţevile de scurgere, blochează curgerea apei reziduale şi există riscul ca aceasta să refuleze în interiorul locuinţei prin canalele de scurgere. De cele mai multe ori, acestea se înfundă treptat.

Identificând din timp eventualele probleme, poţi preveni efectele distructive pe care le poate avea o canalizare înfundată asupra locuinţei tale.

O canalizare blocată poate avea efecte negative asupra integrităţii structurale a locuinţei. De aceea, este esenţial să se intervină cât mai repede în astfel de situaţii şi doar cu personal autorizat.

Indiferent de complexitatea şi dimensiunea blocajului, nu este recomandat ca intervenţia să fie efectuată de către persoane fără experienţă în domeniu.

Este nevoie de echipamente şi instrumente speciale pentru îndepărtarea blocajului fără a cauza alte daune colaterale.

Blocajul liniei de canalizare poate surveni în urma unor ţevi sparte, rădăcini de copaci infiltrate sau diverse alte probleme din interiorul sistemului sanitar.

Serviciul de desfundare îl realizăm cu echipamente ecologice, contribuind la protejarea mediului și la reducerea riscului de contaminare a zonei în care se află deșeurile sau se realizează lucrarea.

Deținând în parcul auto peste 20 autospeciale de diferite mărimi și dotate cu echipamente având caracteristici care fac corectă contractarea oricărui tip de serviciu de desfundare ales de client, cu EcoExpertGroup aveţi certitudinea faptului că lucrările sunt efectuate în mod corect şi eficient. Oferim întotdeauna garanţie pentru lucrările efectuate, ceea ce denotă faptul că luând decizia de a colabora cu noi, vei lua cu siguranţă decizia cea mai bună.

Cu toții știm cât de important este să avem datele de contact ale unei echipe profesioniste în domeniul de tipul acesta, de aceea este esențial să nu uiți să îți notezi datele echipei noastre.